Wellness-aften og sæbefremstilling i Blåvand - Se hvad der sker den kommende uge

dato

Uanset om du ønsker selvforkælelse i wellness eller en kreativ eftermiddag med sæbefremstilling, har Blåvand aktiviteter for enhver smag i næste uge.

I den kommende uge kan du nyde en skøn aften med wellness kun for piger eller deltage i en hyggelig workshop, hvor du kan lave dine egne unikke økologiske sæber. Begge begivenheder lover en mindeværdig oplevelse i skønne omgivelser.

Wellness kun for piger

Onsdag aften er dedikeret til selvforkælelse, hvor kvinder kan nyde en særlig wellness-aften hos Blåvand Kurbad og Wellness på Hvidbjerg Strand Feriepark. Denne aften er perfekt til dig, dine veninder, mor eller søster, hvor I sammen kan udforske det fantastiske kurbads univers.

Tidspunkt: Onsdag 23. oktober 2024, kl. 18:30
Sted: Hvidbjerg Strand Feriepark, Hvidbjerg Strandvej 27, 6857 Blåvand
Målgruppe: Alle

I kan glæde jer til kolde og varme bade, saunaer samt dampbade, og der vil være en saunamester, der introducerer jer til skønne saunagus oplevelser. Aftenen byder også på en velsmagende sandwich, frisk frugt og et glas vin per deltager. Husk at medbringe badesandaler.

Lav dine egne økologiske sæber

Torsdag eftermiddag står i kreativitetens tegn hos SæbeRiget, hvor du har muligheden for at lave dine egne økologiske sæber. Her kan du kombinere forskellige former, farver, dufte og tilføje glimmer eller blomster.

Tidspunkt: Torsdag 24. oktober 2024, kl. 13:00
Sted: SæbeRiget, Hovej 13, 6857 Blåvand
Entre: 75 kr (derudover 120 kr for materialer på dagen)

Arrangementet inkluderer en personlig arbejdsstation, og under størkningen af sæben tilbydes kaffe, the, og saft. Kurset ledes på dansk, tysk og engelsk, og der er mulighed for at tilkøbe ekstra sæbe.



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut