Kreativt sæbeværksted i Blåvand

dato

Oplev en hyggelig og kreativ stund i Blåvand, hvor du kan lave dine egne økologiske sæber. På SæbeRiget kan du tilføje farver, dufte, glimmer og blomster til dine sæber, og det hele foregår i en afslappet atmosfære, perfekt til familie, venner og kolleger.

Tag del i et unikt sæbekursus, der tilbyder en sjov og lærerig oplevelse for alle aldre. Hver deltager får tildelt en kogeplade, en kasserolle og 200 gram smeltbar sæbe-base. Herfra er det op til den enkelte at vælge farver, dufte, blomster eller glimmer for at skabe unikke sæber.

Velegnet for hele familien

Kurset er åbent for alle, men børn under 9 år skal være i selskab med en voksen, da der arbejdes med varm flydende sæbe. Der er plads til fire børn under 9 år, og de kan ikke reservere egen kogeplade. Mens sæben størkner, kan deltagerne dekorere sæbekasser og labels med farver og tekst.

Kursusdetaljer og sprog

Kursuslederen guider på dansk, tysk og engelsk, afhængigt af deltagernes behov. Der er mulighed for at tilkøbe ekstra sæbe, som skal bestilles ved kursusstart. Der serveres saft, kaffe og te undervejs.

Praktisk information
Datoer: Torsdag den 24. oktober 2024 og lørdag den 26. oktober 2024
Tid: Kl. 13:00
Sted: SæbeRiget, Hovej 13, 6857 Blåvand
Entré: 75 kr + 120 kr for materialer, betales på dagen
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut