Dygtig sælger til Feriepartner Blåvand

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du se dig selv som en del af en succesfuld virksomhed, som har det mål, at vi vil være de bedste i branchen?

Du vil indgå i et team af engagerede og motiverede kolleger. I samarbejde med bureauleder og salgschef vil dit fokus være at sikre fastholdelse og udvikling af Feriepartner Blåvands portefølje. Nøgleordene er kvalitet, værdi for husejeren og altid, en god oplevelse for kunden. Udover at øge vores markedsandele gennem relationsskabende salg, så bidrager du i perioder til en god daglig drift indenfor sommerhusudlejning og turisme.

Som ejerrådgiver bliver du virksomhedens ansigt udadtil i lokalområdet. Vi har ikke fokus på dit køn og din alder – vi er interesseret i din personlighed. Du behøver ikke have branchekendskab, men det vil naturligvis være en fordel. Erfaring med salg og kundekontakt er påkrævet.

Nogle nøgleord, som du mener passer på dig: præsentabel, god udstråling, udadvendt, positiv, selvstændig, beslutningsdygtig, løsningssøgende, god til opsøgende salg og service, god til opbygning af relationer, resultatorienteret, engageret og ambitiøs. Du værdsætter fleksibel arbejdstid og kan lide at have travlt. Vi har ofte travlt i weekender, ferier og om sommeren – men så holder vi fri på andre tidspunkter tilpasset individuelle behov. Der er tale om en fast stilling på 37 timer i ugen. Der er naturligvis mulighed for sommerferie på lige fod med alle andre medarbejdere. 

Vi tror på, at når vi hele tiden har sat det stærkeste hold, så opnår vi også de bedste resultater. Det skal være sjovt at gå på arbejde. Der skal være både sociale og faglige udfordringer. Hvis du synes om det, som du gør – så gør du det også godt! Vi mener det, når vi siger, at medarbejderne hos os er den vigtigste ressource.

Feriepartner er Danmarks største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer. Kæden har ekspanderet kraftigt de senere år og gør det fortsat. Derfor har du nu mulighed for at blive en del af vores professionelle team i midt/vestjylland - nemlig i Blåvand.

Feriepartner Blåvand formidler udlejning på ca. 150 privatejede ferieboliger. Der er beskæftiget 7 medarbejdere fast og dertil ca. 60 løst tilknyttede kolleger til servicering og rengøring af lejligheder og huse.

Turistbranchen - og sommerhusudlejningsbranchen i særdeleshed - er i disse år meget konkurrencepræget og under konstant udvikling. For at være med blandt de bedste, skal man være indstillet på forandring hele tiden. Branchens bedste medarbejdere og branchens bedste service er det, som skaber vores succes.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest d. 16. november 20231. samtalerække er tirsdag d. 21. november og 2. samtalerække er onsdag d. 22. november.

Vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen.

 

Feriepartner Blåvand

Salgschef & medejer, Morten Høst

Tlf.: 96180201

 

 

Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata, som f.eks. CPR-nr., helbredsoplysninger, etnisk baggrund, politisk og religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Feriepartner Blåvand A/S, Blåvandvej, 6857 Blåvand

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5927101

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet