Ferierådgiver i Blåvand - gør vores kunders feriedrømme til virkelighed

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

  • Vil du være med til at sikre, at vores gæster får en rigtig god ferie?
  • Er du god til planlægning, og kan du motivere et større antal servicemedarbejdere?
  • Og har du lyst til at dele din dag med en masse fantastiske kolleger, som altid har din ryg?

”Der er rigtig mange indgange til det her job. Det vigtigste er, at du har gode administrative evner og lyst til at være en del af et team, hvor vi altid er klar med en hjælpende hånd,” fortæller 23-årige ferierådgiver Freja. 

Velkommen til Sol og Strand Feriehusudlejning
Vi blev etableret i 1979 af ægteparret Margit og Kjeld Andersen og er i dag en af de største spillere i den danske feriehusbranche. I dag ejes Sol og Strand af en fond, der støtter velgørende formål og lokal forankring – ferie med det gode hjerte.

Spil en vigtig rolle for vores servicemedarbejdere, husejere og gæster
Som ferierådgiver er du med til at skabe rammerne for gode oplevelser for vores gæster og husejere – altid i samarbejde med resten af teamet på bureauet.

En forudsætning for denne oplevelse er, at klargøringen af husene er planlagt til mindste detalje, og at vores servicemedarbejdere, som gør rent i husene, er topmotiverede. Og det er her, du kommer ind i billedet. Dine primære arbejdsopgaver er at:

  • rådgive og vejlede feriegæster og sommerhusejere – både ved skranken, telefonisk og på mail.
  • udføre administrative og driftsorienterede opgaver i relation til udlejning og servicering af feriegæster og sommerhusejere
  • planlægge og administrere rekvisitionsplanlægningen i forbindelse med rengøring og klargøring af vores sommerhuse
  • informere, motivere og følge op på vores ansatte servicemedarbejdere, så de leverer et godt resultat ude i husene hver gang.

Stillingen er en fuldtidsstilling med vagtplan. Der vil være en del weekendarbejde, men vi tager selvfølgelig hensyn til dine ønsker og behov. Derudover skal du være indstillet på flere arbejdstimer i højsæsonen. Til gengæld får du mulighed for at afspadsere på andre tider af året. 

”Jeg oplever en stor glæde og meningsfuldhed i både at give gæster en fantastisk ferie og husejer en god oplevelse af udlejning,” fortæller 36-årige ferierådgiver Karina.

Attraktive personalegoder og rabataftaler
Udover en konkurrencedygtig løn tilbyder vi en lang række fordelagtige goder og adgang til mere end 2800 attraktive rabataftaler. Du kan fx få rabat til sommerland og mange andre forlystelser samt gode tilbud på vores egne sommerhuse både i Danmark og i udlandet.

Samtidig får du masser af muligheder for at tage kurser og udvikle dine kompetencer via vores digitale læringsplatform.

Et stærkt sammenhold og familiepræget stemning
”Du skal virkelig glæde dig til at blive en del af teamet. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi altid hjælper hinanden, og vi har det lidt som en lille familie.” – Freja

Solidt servicegen og planlægnings-entusiast
Vi forestiller os, at du har erfaring med kundeservice, måske inden for turisme – men vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har erfaring med service og administration. Det kan også være, at du er ved at være færdig med dit studie, bare du har flair for administration, planlægning og service.

Og så ser vi gerne, at du:

  • taler og skriver dansk, ligesom du kan tysk og engelsk på brugerniveau, da det er vigtigt, du kan kommunikere med vores gæster både på skrift og i tale 
  • har kørekort og er vant til at bruge Microsoft Office.
  • kan fremvise straffeattest, som du kan downloade her: Bestil privat straffeattest (borger.dk)

Er du interesseret?
Er jobbet lige dig, så send os en motiveret ansøgning samt CV allerede i dag. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til os, og du er også mere end velkommen til at kigge forbi.

Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Sol og Strand Feriehusudlejning A/S, Ilsigvej, 9492 Blokhus

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://sologstrand.easycruit.com/vacancy/3162161/178409?iso=dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5823467

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet